Ingyenes képeslap szerkesztő

Ingyenes képeslap szerkesztő

Az egyik legjobb ingyenes online képeslap készítő program a Canva. A Canva egy online képszerkesztő program rengeteg ingyenes sablonnal. 

www.canva.com címen lehet elérni.

Egy e-mailes regisztrációval, vagy Google vagy Facebook fiókkal lehet használni. Kész sablonok százait lehet használni a legkülönfélébb képszerkesztési munkákhoz.

Az alábbi videóban láthatod, hogyan kell készíteni 1 perc alatt képeslapot a Canva médiatárából, vagy saját képből.

Egyedi képeslap készítés online

Képeslapküldő

A bejelentkezés után a keresőben ki kell választani, hogy mit szeretnénk elkészíteni. A felületen automatikusan felajánlja a program a leggyakoribb lehetőségeket.

Képeslapküldő

A felső keresősávba írjuk be, hogy képeslap, majd a legödülő menüben válasszuk ki, vagy üssünk egy entert.

Képeslapküldő

A megjelenő javaslatok közül válasszunk egyet, vagy az üres képeslapot. A sablon kiválasztása után bármikor tudunk változtatni, vagy teljesen újrakezdeni az egészet.

Képeslapküldő

Megjelenik a szerkesztő felület. a szövegre kattintva változtathatjuk a szöveget, a képet ki lehet cserélni, újabb sablonokat keresni a bal oldalon.

A letöltés a jobb felső sarokban látható 3 pöttyre kattintva indítható. egyes tervek ingyenesek,  a fizetős terveken megjelenik egy vízjel, azt letöltéskor kell kifizetni. Az ingyenes tervekkel is nagyon igényes képeslapokat készíthetünk.

Képeslapküldő

Képeslapküldő